Mayflower Dael

"Flow"
welsh cob-tyyppinen poni (sec C) tamma (synt. 07.06'17, 3v 07.09'17) voikko 131cm
omistaja Suvi VRL-00390 :: kasvattaja Daelwyn
showpainotteinen: driving, in-hand
i. Fine N Dandy
wc rt 134cm
ii. Hot N Cold
wc rt 136cm EVM
iii. Ready Or Not  EVM
iie. Madam MarbleEVM
ie. Finest Fiona
wc rn 128cm EVM
iei. Groovy GEVM
iee. FjioneEVM
e. Euraidd Marigold
wc vkk 137cm
ei. Euraidd Ambassador
wc rt 137cm EVM
eii. Euraidd AdmiralEVM
eie. May MagicEVM
ee. Euraidd Anemone
wc vkk 135cmEVM
eei. Euraidd GeneralEVM
eee. Euraidd DahliaEVM

Yavinissa oli paikka lähes paikallaan tammalle, joka suvullisesti sopisi morsiameksi Gooselle. Flow tuli vastaan Daelwynin kasvattimyynnissä, ja hurmasi kerrassaan vastustamattomalla ilmeellään ja aurinkoisen oloisella luonteella. Showmeininkiä jo varsasta lähtien, joten Flow'sta saataneen uusi tähti Yavinin showponien joukkoon.


Voikosta emästä ja rautiaasta isästä oli tietenkin toiveissa kaunis voikko tammajälkeläinen. Flow vaikuttaakin tulleensa äitiinsä hyvin vahvasti ulkonäöllisesti, luonteen kanssa saamme vielä nähdä mitä tällä nuorella lupauksella on tarjota. Ainakin vauhtia ja virtaa tuntuu löytyvän, välillä hieman liiankin kanssa. Koostaan huolimatta näyttävästi liikkuvan tamman toivotaan valloittavan sydämiä niin tallilla kuin myös myöhemmin show-kentillä.

Saavutukset & Jälkeläiset

Ei toistaiseksi titteleitä.

VWY:n laatuarvostelu xx.xx.xxx
pisteet = 00p / VWY-

Ei toistaiseksi jälkeläisiä.

Päiväkirja

28.06'17
Hurmaava voikko nuori tamma kiinnitti huomioni välittömästi sen nähdessäni. Korkein askelin ja ylpeänä se asteli myös traileriin matkalle kohti tulevaa kotitalliaan, ikään kuin mikään ei voisi tulla sen tielle. Valmiina valloittamaan olemuksellaan kaikkien sydämet se myös astui ulos kopista, hörisi tervetulotoivotukset tarhassa odotteleville tuleville laidunkavereilleen, unohtamatta kuitenkaan tepastella ympäri pihaa testaillen mitä nämä hänen uudet ihmisensä ovat oikein miehiään. Suurin odotuksin jäämme miettimään mitä tästä showleidistä vielä tuleekaan.

Kilpailutulokset

Kilpailee porrastetuissa valjakossa sekä SPC:n showkilpailuissa, kunhan ikää tulee riittävästi.